Take away løkken

Take Away Løkken

Hos Restaurant Casa Blanca i Løkken kan I forvente spiseoplevelser i særklasse, der alle laves med stor respekt for de råvarer, der anvendes i vores køkken. Al mad serveres frisk, uanset om I bestiller fra vores a la carte menu eller I vælger vores internationale buffet med et væld af retter fra ind- og udland. Bag retterne står vores dygtige kokke, der qua stor erfaring og faglig stolthed sørger for, at I går fra restauranten med et smil på læben, en fyldt mave og lysten til at komme igen og igen.

Det er de færreste, der ikke godt kender de dage, hvor hverdagens ræs kommer i vejen for lysten til at stå og bruge timer i et køkken på at lave mad til familien samt at skulle tage den efterfølgende opvask. Det er den der følelse af, at det bare kunne være lidt lækkert, hvis nogen gad komme og lave aftensmaden, alt imens man selv kan sidde i haven og nyde solen på en varm sommerdag. Det er her, Casa Blanca kommer ind i billedet!

Som en fast del af vores restaurant, er det muligt at bestille vores pizzaer som take away, uanset om I skal bruge en eller 10 pizzaer. Vi bruger friske råvarer, således I kan være helt sikre på at få et lækkert måltid, selv når det skal være lidt let. Derudover er det muligt at bestille nogle udvalgte retter fra vores a la carte menu, når I bestiller som gruppe. På den måde har I mulighed for at nyde et lækkert, men nemt måltid derhjemme og familiens yngste skal selvfølgelig ikke snydes. Derfor tilbyder vi også at lave udvalgte retter fra vores børnemenu som take away. Her kan I blandt andet vælge imellem børnepizza, Spaghetti Bambino eller kyllinge nuggets m. pommes frites.

Alle retter, der laves som take away – pizza såvel som a la carte – laves selvfølgelig ud fra fuldstændig samme kvalitetsstandarder som de retter, der laves til vores in house gæster. Det betyder, at I aldrig behøver gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet, når I vælger at bestille jeres take away fra restaurant Casa Blanca.

Bestil på forhånd og undgå ventetid

Idet vi ofte – især i sommersæsonen – har rygende travlt, anbefaler vi altid at ringe på forhånd og bestille take away for at undgå unødig ventetid. Det gælder sig, uanset om det blot er en enkelt pizza eller I har bestilt mad til en større gruppe. For take away bestilling eller spørgsmål vedr. vores menukort, kan restauranten kontaktes på 98 99 26 36.

Hjertelig velkommen indenfor hos restaurant Casa Blanca i Løkken!

Reservation

Vi anbefaler til alle vores gæster at bestille bord på forhånd.

98 99 26 36

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger

take away lokken
om casablanca lokken

Fiskerestaurant Løkken

maj 4, 2016

pizza lokken

Pizza Løkken

maj 4, 2016

mad ud af huset lokken

Buffet Løkken

maj 4, 2016

steank house lokken

Steak House Løkken

maj 4, 2016

KONTAKT OS

Casablanca Løkken
Nørregade 5, 9480 Løkken

Ønsker De at høre mere om menuen, bestille bord eller andet?
Kontakt os da venligst på telefonnummer 98 99 26 36.

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger