Steak House Løkken

Steak House Løkken

Hos Restaurant Casa Blanca i Løkken kan I forvente spiseoplevelser i særklasse, der alle laves med stor respekt for de råvarer, der anvendes i vores køkken. Al mad serveres frisk, uanset om I bestiller fra vores a la carte menu eller I vælger vores internationale buffet med et væld af retter fra ind- og udland. Bag retterne står vores dygtige kokke, der qua stor erfaring og faglig stolthed sørger for, at I går fra restauranten med et smil på læben, en fyldt mave og lysten til at komme igen og igen.

Når I besøger Restaurant Casa Blanca, kan I udover vores internationale buffet selvfølgelig også vælge imellem forskellige steaks fra vores a la carte menu. Vi har nøje udvalgt de bedste udskæringer fra okse, kalv og lam og nøje sammensat dem udsøgte saucer. Disse komplementeres glimrende med dagens kartoffel og grøntsager. Derudover kan I vælge vores Casa Blanca menu, der består af en forret med gratineret artiskokhjerte og en mør og saftig I-bone steak serveret med bearnaise samt dagens kartoffel og grøntsager til hovedret. Menuen afsluttes med Tartuffo – en udsøgt italiensk trøffelis.

For spørgsmål vedrørende de forskellige steaks eller hvis I vil vide mere om, hvad der serveres som dagens kartoffel, er I naturligvis altid velkomne til at kontakte en af vores dygtige tjenere, der kan besvare jeres spørgsmål.

De rette drikkevarer for et komplet måltid

Vi anbefaler altid, at en god steak nydes med et glas vin eller en af vores lokalt bryggede specialøl. Hos Casa Blanca har vi nemlig et tæt samarbejde med Løkken Bryghus, der leverer et udvalg af gode specialøl, ligesom vi i mange år har forhandlet kvalitetsvine fra Sigurd Møller Vinhandel. Disse har vi udvalgt med henblik på at få hver enkelt ret til at stråle.

Når der vælges drikkevarer til en god, saftig steak, skal der selvfølgelig tages højde for smag, rettens komposition m.m. Såfremt I ikke er så vante i vores udvalg af øl og vine, står vores venlige tjenere altid klar til at vejlede jer derom.

Bestil på forhånd

Idet vi ofte – især i sommersæsonen – har rygende travlt, anbefaler vi altid at ringe på forhånd og bestille bord. Derved er I sikre på at have et bord, når I ankommer til restauranten og slipper for unødig ventetid. For bordbestilling eller spørgsmål vedr. vores menukort, kontakte restauranten kontaktes på 98 99 26 36.

Hjertelig velkommen indenfor hos restaurant Casa Blanca i Løkken!

Reservation

Vi anbefaler til alle vores gæster at bestille bord på forhånd.

98 99 26 36

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger

steank house lokken
om casablanca lokken

Fiskerestaurant Løkken

maj 4, 2016

pizza lokken

Pizza Løkken

maj 4, 2016

mad ud af huset lokken

Buffet Løkken

maj 4, 2016

steank house lokken

Steak House Løkken

maj 4, 2016

KONTAKT OS

Casablanca Løkken
Nørregade 5, 9480 Løkken

Ønsker De at høre mere om menuen, bestille bord eller andet?
Kontakt os da venligst på telefonnummer 98 99 26 36.

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger