Seværdigheder Løkken

Seværdigheder Løkken

Nordens Ibiza – det var sådan, man tidligere beskrev Løkken som sommerferiemål, men med en lang række tiltag samt spændende seværdigheder i form af museer, strande mv., et vibrerende gågademiljø og mange forskellige turister fra ind- og udland har det på alle måder ændret sig.

Løkken anno 2016 er en nordjysk by, når Nordjylland er bedst. Her finder I nogle af landsdelens allerbedste feriemål, venlig og imødekommende betjening uanset hvor I kommer og et væld af muligheder for at komme ud og se og opleve byens autentiske stemning. Uanset om I er til sjove aktiviteter eller en rolig dag på stranden, har Løkken altid noget at byde på for unge såvel som gamle.

Ferie i Løkken

Hvis I skal forkæle jer selv med en afslappende ferie, tilbyder Løkken et bredt udvalg af overnatningsmuligheder for både enlige, par og familier. Uanset om I søger overnatning til en enkelt nat, et weekendophold eller jeres sommerferie, kan I vælge imellem en lang række forskellige hoteller, feriehuse og campingpladser. Ligeledes er det muligt at vælge en lidt anderledes, men mindst lige så sjov og hyggelig løsning i form af en bondegårdsferie på en af de lokale gårde. På den måde får I den autentiske nordjyske stemning helt ind under huden, samtidig med at I kan nyde nogle af byens mange forskellige aktiviteter.

Historie og kultur i Løkken

Er I kulturelt interesserede, er et af byens mange museer og kunstgallerier helt sikkert et besøg værd. For de historieinteresserede er der Løkken Museum og Kystfiskerimuseet. Begge museer byder på en forskellige aktiviteter hele året rundt, ligesom det også er muligt at få et unikt indblik i byens lange historie. For de kunstinteresserede kan Løkken byde på forskellige gallerier, hvor I får muligheden for at se nogle af de ting, byens lokale kunstnere arbejder med.

Løkken Torv og by

I det vibrerende gågademiljø i Løkken by, finder I et væld af butikker og spisesteder, der kan danne rammerne for en rigtig hyggelig dag. Her vil I blive mødt af venligt butikspersonale, livlige caféer og en by lidt ud over det sædvanlige, hvad enten I besøger byen sommer eller vinter – forår eller efterår. Om sommeren afholdes der Summer by Night og kræmmermarked, hvorimod man om vinteren kan komme til Christmas by Night samt deltage i juletræstænding første søndag i advent, hvor Julemanden også kommer sejlende til byen for at ønske glædelig jul.

Hvis I ikke er vant til at færdes på disse kanter, står vores personale på Casa Blanca altid klar med deres tips og råd til en god dag i Løkken, uanset hvad jeres interesser er.

Velkommen til Løkken!

Reservation

Vi anbefaler til alle vores gæster at bestille bord på forhånd.

98 99 26 36

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger

sevaerdigheder lokken
om casablanca lokken

Fiskerestaurant Løkken

maj 4, 2016

pizza lokken

Pizza Løkken

maj 4, 2016

mad ud af huset lokken

Buffet Løkken

maj 4, 2016

steank house lokken

Steak House Løkken

maj 4, 2016

KONTAKT OS

Casablanca Løkken
Nørregade 5, 9480 Løkken

Ønsker De at høre mere om menuen, bestille bord eller andet?
Kontakt os da venligst på telefonnummer 98 99 26 36.

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger