Pizza Løkken

Pizza Løkken

Hos Restaurant Casa Blanca i Løkken kan I forvente spiseoplevelser i særklasse, der alle laves med stor respekt for de råvarer, der anvendes i vores køkken. Al mad serveres frisk, uanset om I bestiller fra vores a la carte menu eller I vælger vores internationale buffet med et væld af retter fra ind- og udland. Bag retterne står vores dygtige kokke, der har stor erfaring og faglig stolthed sørger for, at I går fra restauranten med et smil på læben, en fyldt mave og lysten til at komme igen og igen

Når I søger en pizzarestaurant i hjertet af Løkken, hvor I efter en dag med shopping, sightseeing eller noget helt tredje bare trænger til en let frokost eller nem aftensmad, er I kommet til de helt rigtige. Hos restaurant Casa Blanca i Løkken serverer vi nemlig pizza hver dag, uanset om I besøger os til frokost eller aften og I kan således vælge imellem en lang række forskellige pizzaer, både de helt traditionelle og de lidt anderledes af slagsen.

Alle vores pizzaer kan naturligvis også bestilles som take away.

Pizza og andre retter til de mindste

Idet Casa Blanca i høj grad er en familierestaurant, har vi selvfølgelig også husket at tage højde for familiens yngste medlemmer. Vi har derfor nøje sammensat et menukort til børnene, hvor de får lov at vælge imellem nogle velkendte retter, der dog altid laves ud fra samme kvalitetsstandarder som alle andre retter på vores menukort. Der kan blandt andet vælges imellem pizza med skinke og ost, fiskefilet og selvfølgelig en dessert, der kan få smilet frem hos selv de største børn – vaniljeis m. Smarties, tivolidrys og slikkepinde.

Sidst men ikke mindst har vi i vores internationale buffet også lavet plads til jeres børn, således de kan vælge imellem nogle af de lidt mere eksotiske retter og samtidig vide sig sikre på, at der er noget velkendt som hotwings, pizza og kylling. Som en ekstra bonus har vi en chokoladefontæne, der altid er et hit hos både børn og andre barnlige sjæle.

Bestil på forhånd

Idet vi ofte – især i sommersæsonen – har rygende travlt, anbefaler vi altid at ringe på forhånd og bestille bord. Derved er I sikre på at have et bord, når I ankommer til restauranten og slipper for unødig ventetid. Ligeledes anbefales I at bestille jeres pizza og andet take away på forhånd. For bord- og take away bestilling eller spørgsmål vedr. vores menukort, kan restauranten kontaktes på 98 99 26 36.

Hjertelig velkommen indenfor hos restaurant Casa Blanca i Løkken!

Reservation

Vi anbefaler til alle vores gæster at bestille bord på forhånd.

98 99 26 36

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger

pizza lokken
om casablanca lokken

Fiskerestaurant Løkken

maj 4, 2016

pizza lokken

Pizza Løkken

maj 4, 2016

mad ud af huset lokken

Buffet Løkken

maj 4, 2016

steank house lokken

Steak House Løkken

maj 4, 2016

KONTAKT OS

Casablanca Løkken
Nørregade 5, 9480 Løkken

Ønsker De at høre mere om menuen, bestille bord eller andet?
Kontakt os da venligst på telefonnummer 98 99 26 36.

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger