Om Casa Blanca Løkken

Om Casa Blanca Løkken

Hos Restaurant Casa Blanca i Løkken kan I altid forvente spiseoplevelser i særklasse, der laves med stor respekt for de råvarer, der anvendes i vores køkken. Al mad serveres frisk, uanset om I bestiller fra vores a la carte menu eller I vælger vores internationale buffet med et væld af retter fra ind- og udland. Bag retterne står vores dygtige kokke, der igennem stor erfaring og faglig stolthed sørger for, at I går fra vores restaurant med et smil på læben, en fyldt mave og lysten til at komme igen og igen.

I 1996 åbnede Restaurant Firenze for allerførste gang dørene for spisende gæster og andet godtfolk til en restaurant, der emmede af sydlandsk feriestemning midt i den lille nordjyske ferieby Løkken. Siden da er navnet blevet skiftet og lokalerne udvidede med overtagelsen af Centrumkioskens lokaler i år 2000, men kvaliteten og den dejlige stemning er den samme, som for 20 år siden.

I bydes således velkomne i vores hyggelige restaurant her i hjertet af Løkken. Restauranten kan rumme op mod 120 spisende gæster indenfor samt 120 gæster på vores overdækkede terrasse, der på kølige sommeraftener opvarmes af varmelamper, så der er plads til jer, hvad enten I kommer få eller mange.

Casa Blanca er en familierestaurant med stort F. Derfor har vi som en helt naturlig selvfølge plads til alle, unge som gamle. Når I besøger Casa Blanca, kan I således også vælge imellem en lang række forskellige retter, uanset om I bestiller vores internationale buffet, eller I vælger noget fra vores a la carte menu – her er noget at vælge imellem, både for børn og voksne. Til børnene er der som en ekstra lille bonus et legerum, til stor glæde for både børnene og deres forældre.

I kraft af vores gode beliggenhed i starten af byens hyggelige gågademiljø, kan Casa Blanca som eneste restaurant i byen tilbyde parkering til vores gæster, lige ude foran restauranten. Derved skal I ikke tænke på at finde parkeringsplads langt væk fra restauranten, inden I kan komme ind og nyde en god aften med resten af jeres selskab.

Bestil på forhånd

Idet vi ofte – især i sommersæsonen – har rygende travlt, anbefaler vi altid at ringe på forhånd og bestille bord. Derved er I sikre på at have et bord, når I ankommer til restauranten og slipper for unødig ventetid. Ligeledes anbefales I at bestille jeres pizza og andet take away på forhånd. For bord- og take away bestilling eller spørgsmål vedr. vores menukort, kan restauranten kontaktes på 98 99 26 36.

Hjertelig velkommen indenfor hos restaurant Casa Blanca i Løkken!

Reservation

Vi anbefaler til alle vores gæster at bestille bord på forhånd.

98 99 26 36

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger

om casablanca lokken
om casablanca lokken

Fiskerestaurant Løkken

maj 4, 2016

pizza lokken

Pizza Løkken

maj 4, 2016

mad ud af huset lokken

Buffet Løkken

maj 4, 2016

steank house lokken

Steak House Løkken

maj 4, 2016

KONTAKT OS

Casablanca Løkken
Nørregade 5, 9480 Løkken

Ønsker De at høre mere om menuen, bestille bord eller andet?
Kontakt os da venligst på telefonnummer 98 99 26 36.

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger