Mad ud af huset løkken

Mad ud af huset/selskaber

Hos Restaurant Casa Blanca i Løkken kan I forvente spiseoplevelser i særklasse, der alle laves med stor respekt for de råvarer, der anvendes i vores køkken. Al mad serveres frisk, uanset om I bestiller fra vores a la carte menu eller I vælger vores internationale buffet med et væld af retter fra ind- og udland. Bag retterne står vores dygtige kokke, der qua stor erfaring og faglig stolthed sørger for, at I går fra restauranten med et smil på læben, en fyldt mave og lysten til at komme igen og igen.

Når der skal være fest, skal maden helt klart være i orden, da det tit og ofte er en stor forudsætning for, at festen efterfølgende kan betragtes som en succes. Hos Casa Blanca Løkken tilbyder vi at lave maden til jeres næste selskab og udarbejder i samarbejde med jer gerne en menu, der får sanserne til at synge, både hos jer og jeres gæster.

Derudover er det udenfor højsæsonen muligt at holde jeres selskab her restauranten i hjertet af Løkken, hvor vi har mulighed for at levere alt fra mad og drikkevarer til venlig betjening til op til 50 personer. I sommersæsonen er det naturligvis også muligt at bestille bord til større selskaber indenfor restaurantens åbningstid, hvor vi sørger for at have jeres bord klar, når I kommer.

Uanset om I er til suppe, steg og is eller I hælder mere til en bugnende buffet med danske og internationale retter, kan vi hos Casa Blanca helt sikkert levere lige netop dét, I søger. Sammen med jer sørger vi for at kreere en menu, der passer til årstid, det pågældende arrangement og jeres præferencer. Skulle der være behov for en særlig børnemenu til festens yngste, finder vi naturligvis også ud af det. I forbindelse med selskaber ud af huset, skal I selv sørge for afhentning af maden, ligesom udlånte skåle, fade mv. også skal leveres tilbage til restauranten.

Uforpligtende tilbud

Da vi indimellem – og især i sommeren – har rygende travlt med gæster i restauranten og arrangementer ud af huset, anbefaler vi altid, at I allerede kontakter os, når I begynder at overveje Casa Blanca til at levere maden til jeres næste selskab. For en uforpligtende samtale, kan vi kontaktes på 98 99 26 36. Vi sender jer gerne menuforslag med udgangspunkt i jeres specifikke selskab, ligesom vi også gerne tager et uforpligtende møde med jer her i vores restaurant.

Hjertelig velkommen indenfor hos restaurant Casa Blanca i Løkken!

Reservation

Vi anbefaler til alle vores gæster at bestille bord på forhånd.

98 99 26 36

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger

mad ud af huset lokken
om casablanca lokken

Fiskerestaurant Løkken

maj 4, 2016

pizza lokken

Pizza Løkken

maj 4, 2016

mad ud af huset lokken

Buffet Løkken

maj 4, 2016

steank house lokken

Steak House Løkken

maj 4, 2016

KONTAKT OS

Casablanca Løkken
Nørregade 5, 9480 Løkken

Ønsker De at høre mere om menuen, bestille bord eller andet?
Kontakt os da venligst på telefonnummer 98 99 26 36.

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger