Fiskerestaurant Løkken

Fiskerestaurant Løkken

Hos Restaurant Casa Blanca i Løkken kan I forvente spiseoplevelser i særklasse, der alle laves med stor respekt for de råvarer, der anvendes i vores køkken. Al mad serveres frisk, uanset om I bestiller fra vores a la carte menu eller I vælger vores internationale buffet med et væld af retter fra ind- og udland. Bag retterne står vores dygtige kokke, der qua stor erfaring og faglig stolthed sørger for, at I går fra restauranten med et smil på læben, en fyldt mave og lysten til at komme igen og igen.

Når I er på udkig efter en restaurant med lækre fiskeretter på menukortet samt kvalitet, kundetilfredshed og gode oplevelser som nogle af de allervigtigste målsætninger, er Casa Blanca i Løkken helt sikkert et besøg værd. Her baseres alle retter på et solidt udvalg af gode råvarer og det gælder naturligvis også vores fiskeretter. Det er jeres garanti for friske og smagfulde fiskeretter, hver eneste gang, I gæster Casa Blanca.

Fisk og skaldyr for enhver smag

Uanset om I er til fisk eller skaldyr, har vi noget for enhver smag. Fra vores a la carte menu kan der blandt andet vælges imellem den helt traditionelle rejecocktail, dybstegte rejer, røget laksesalat eller indbagte blæksprutteringe samt husets fiskeret ”Pescado Casa Blanca”; en ovnbagt rødfisk serveret med husets lime dressing med dagens kartoffel og grøntsager. Som en fast del af vores internationale buffet finder I forskellige skaldyrs- og fiskeretter, ligesom buffeten også altid indeholder dagens fiskeret, der sammensættes med udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer.

Restaurant Casa Blanca i Løkken tilbyder altså et fast udvalg af gode skaldyrs- og fiskeretter lavet på sæsonens allerbedste råvarer af kompetente og erfarne kokke. Sidst men ikke mindst serveres der altid Dagens Fisk, hvorom vores dygtige tjenere altid kan informere jer.

Vi anbefaler, at jeres fiskeretter nydes med et glas vin eller en god specialøl, der udvælges til at komplementere retten bedst muligt. Når I vælger drikkevarer til jeres fiskeret, skal der tages højde for den fisken og skaldyrenes ofte meget delikate smage – ved spørgsmål derom står vores tjenere altid klar til at hjælpe med at vælge de helt rigtige drikkevarer.

Bestil på forhånd

Idet vi ofte – især i sommersæsonen – har rygende travlt, anbefaler vi altid at ringe på forhånd og bestille bord. Derved er I sikre på at have et bord, når I ankommer til restauranten og slipper for unødig ventetid. For bordbestilling eller spørgsmål vedr. vores menukort, kan restauranten kontaktes på 98 99 26 36.

Hjertelig velkommen indenfor hos restaurant Casa Blanca i Løkken!

Reservation

Vi anbefaler til alle vores gæster at bestille bord på forhånd.

98 99 26 36

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger

om casablanca lokken

Fiskerestaurant Løkken

maj 4, 2016

pizza lokken

Pizza Løkken

maj 4, 2016

mad ud af huset lokken

Buffet Løkken

maj 4, 2016

steank house lokken

Steak House Løkken

maj 4, 2016

KONTAKT OS

Casablanca Løkken
Nørregade 5, 9480 Løkken

Ønsker De at høre mere om menuen, bestille bord eller andet?
Kontakt os da venligst på telefonnummer 98 99 26 36.

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger