Buffet Løkken

Buffet Løkken

Hos Restaurant Casa Blanca i Løkken kan I forvente spiseoplevelser i særklasse, der alle laves med stor respekt for de råvarer, der anvendes i vores køkken. Al mad serveres frisk, uanset om I bestiller fra vores a la carte menu eller I vælger vores internationale buffet med et væld af retter fra ind- og udland. Bag retterne står vores dygtige kokke, der qua stor erfaring og faglig stolthed sørger for, at I går fra restauranten med et smil på læben, en fyldt mave og lysten til at komme igen og igen.

Når I er på udkig efter en god buffetrestaurant i Løkken og omegn, er Restaurant Casa Blanca altid et besøg værd. Med en buffet, der bugner af danske og internationale retter, er der noget for enhver smag. Buffeten er inspireret af retter fra hele verden, herunder Italien, Spanien, Mexico og sågar Grækenland. Ja, og naturligvis også Danmark. Når I sætter jer til bordet her i restauranten og bestiller buffet, kan I således gå ombord i en lang række både traditionelle og moderne for- og hovedretter, herunder røget laksesalat, hotwings, tzatziki, pizza, kyllingefilet i mex-flødesauce og meget meget mere.

Som en fast del af vores udsøgte buffet er der også et væld af kager, desserter og is til den søde tand, ligesom I – til stor glæde for både børn og andre barnlige sjæle – også kan slå jer løs ved vores chokoladefontæne.

Frokost- og aftenbuffet

Vores buffet findes i to udgaver, afhængig af hvornår på dagen, I besøger restauranten; nemlig frokost- og aftenbuffet. Vores frokostbuffet serveres i sommersæsonen hver dag fra kl. 11, hvor I kan spise alt det, I kan for kun 119,- pr. person. Fra kl. 17 er det muligt at bestille vores aftenbuffet, der naturligvis udvides med nogle ekstra både varme og kolde retter, ligesom dessertudvalget også udvides efter kl. 17. For kun 189,- pr. person kan I bestille aftenbuffet – og naturligvis spise lige til I ikke kan mere.

Gældende for både frokost- og aftenbuffet er, at børn under 10 år spiser til halv pris, hvor børn under 2 år spiser gratis.

Bestil på forhånd

Idet vi ofte – især i sommersæsonen – har rygende travlt, anbefaler vi altid at ringe på forhånd og bestille bord. Derved er I sikre på at have et bord, når I ankommer til restauranten og slipper for unødig ventetid. For bordbestilling eller spørgsmål vedr. vores menukort, kan restauranten kontaktes på 98 99 26 36.

Hjertelig velkommen indenfor hos restaurant Casa Blanca i Løkken!

Reservation

Vi anbefaler til alle vores gæster at bestille bord på forhånd.

98 99 26 36

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger

mad ud af huset lokken
om casablanca lokken

Fiskerestaurant Løkken

maj 4, 2016

pizza lokken

Pizza Løkken

maj 4, 2016

mad ud af huset lokken

Buffet Løkken

maj 4, 2016

steank house lokken

Steak House Løkken

maj 4, 2016

KONTAKT OS

Casablanca Løkken
Nørregade 5, 9480 Løkken

Ønsker De at høre mere om menuen, bestille bord eller andet?
Kontakt os da venligst på telefonnummer 98 99 26 36.

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger