Brunch Løkken

Brunch Løkken

Hos Restaurant Casa Blanca i Løkken kan I forvente spiseoplevelser i særklasse, der alle laves med stor respekt for de råvarer, der anvendes i vores køkken. Al mad serveres frisk, uanset om I bestiller fra vores a la carte menu eller I vælger vores internationale buffet med et væld af retter fra ind- og udland. Bag retterne står vores dygtige kokke, der qua stor erfaring og faglig stolthed sørger for, at I går fra restauranten med et smil på læben, en fyldt mave og lysten til at komme igen og igen.

Når I leder efter et sted at nyde jeres weekend- eller hverdagsbrunch, er Casa Blanca Løkken det helt rigtige sted. Som en fast del af vores frokostbuffet er der også flere af retterne, der henvender sig til de brunchspisende gæster.

Nu, hvor sommeren nærmer sig, turisterne kommer og gæsterne bliver flere, har vi valgt at udvide vores åbningstider, således vores køkken åbner kl. 11 alle dage. Når I bestiller vores lækre buffet, er det selvfølgelig med ”all you can eat” og så til kun 109,- pr. person (børn under 10 år spiser til halv pris og børn under to år spiser gratis). Som en fast del af buffeten, er der selvfølgelig også kage til jer med en sød tand, der også skal tages hånd om.

Derudover kan der bestilles forskellige drikkevarer, herunder æblemost og appelsinjuice, en kop the eller en dejlig varm kop kaffe. Vidste I for eksempel, at Casa Blanca er den eneste restaurant i Løkken med en rigtig cappuccinomaskine?

Frokost på Casa Blanca

Udover vores internationale brunch/frokostbuffet, serveres der også diverse sandwiches, paneret rødspættefilet, burritos, salater og nachos samt husets mexicanske lasagne. Det er ligeledes muligt at bestille en af vores pizzaer, hvor der også er lidt for enhver smag. Til børnene er der selvfølgelig en børnemenu med forskellige velkendte retter.

Når I trænger til en kop kaffe efter en lang dag på farten, er det også muligt at kigge ind i restauranten, hvor vi kan tilbyde et bredt udvalg af kager og desserter, der eksempelvis kan nydes med en friskbrygget kop kaffe, the eller en iskold sodavand. Derudover kan I vælge vores kaffemenu til kun 49,-, hvor I ud over en kop stempelkaffe/the får et stykke af dagens tærte.

Bestil på forhånd

Idet vi ofte – især i sommersæsonen – har rygende travlt, anbefaler vi altid at ringe på forhånd og bestille bord. Derved er I sikre på at have et bord, når I ankommer til restauranten og slipper for unødig ventetid. For bordbestilling eller spørgsmål vedr. vores menukort, kan restauranten kontaktes på 98 99 26 36.

Hjertelig velkommen indenfor hos restaurant Casa Blanca i Løkken!

Reservation

Vi anbefaler til alle vores gæster at bestille bord på forhånd.

98 99 26 36

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger

om casablanca lokken
om casablanca lokken

Fiskerestaurant Løkken

maj 4, 2016

pizza lokken

Pizza Løkken

maj 4, 2016

mad ud af huset lokken

Buffet Løkken

maj 4, 2016

steank house lokken

Steak House Løkken

maj 4, 2016

KONTAKT OS

Casablanca Løkken
Nørregade 5, 9480 Løkken

Ønsker De at høre mere om menuen, bestille bord eller andet?
Kontakt os da venligst på telefonnummer 98 99 26 36.

Åbningstider:

Fredag
17.00 – 22.00
Lørdag
12.00 – 22.00
Søndag
12.00 – 20.00
Juni til september
11.00 – 23.00

Uden for sæsonen ring for nærmere oplysninger